Start

UNNATODKEUOSCE
Velkommen til
Danmarks Veteraner Nordsjællands hjemmeside.

P1020531 - Kopi

Vi er en lokalforening under Danmarks Veteraner, som optager alle af ”Regeringen oktober 2010” nævnte definition for ”veteran” som er/eller har været udsendt af Danmark og deltaget i en international operation, der berettiger til at modtage et veterankort.
Vi holder til hos “moderen” for alle internationale udsendelser, Jægersprislejren, i den gamle barak lejr, hvor vi har lokaler i bygn. 65, kostforplejnings barakken.

Du kan både se og bruge hjemmesiden på din pc, tablet og smartphone.

Besøg også vores Facebook side:
Danmarks Veteraner Nordsjælland

Restriktionerne fortsætter og er igen blevet forlænget, det ser ud til, at det har lange udsigter, til vi må mødes og nyde vores normale gode samvær igen, noget som vi alle savner SÅ MEGET.

Vi fastholder, som det er lige nu at afholde generalforsamlingen lørdag den 10. april kl. 12. med efterfølgende spisning og uddeling af tegn samt som vanligt hyggeligt samvær – men nu må vi se, hvordan det hele udvikler sig.

Som alternativ dato kunne det blive onsdag den 26. maj 2021 kl. 18 til spisning og efterfølgende generalforsamling.

Glæder os til vi kan ses igen. Håber I alle har det godt og stadig nyder livet 😊 bedste hilsner bestyrelsen.

 

Du kan betale via MobilePay på 5516MW til DK Veteraner Nordsjælland, til alle vores arrangementer eller via vores konto i Danske Bank reg. nr. 9570 kontonummer 12780974.
HUSK at skrive dato for arrangementet du tilmelder dig til.

 


   Hjemmesiden opdateret d. 25. februar 2021

CVR: 36666390
CFR:   1316632